Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw [T.F5.EL31.SI.TJBJY.T] Semestr zimowy 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Łukasz Skoczylas, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwość7:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 12:00 Sala 0.52, budynek nr TZ
Łukasz Skoczylas, Małgorzata Tabaszewska
niestandardowa częstotliwość7:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 7:30 - 12:00 Sala 0.52, budynek nr TZ

Czwartek

Jacek Słupski
niestandardowa częstotliwość14:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 15:30

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)