Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw [T.F5.EL31.SI.TJBJY.T] Semestr zimowy 2018/2019

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Emilia Bernaś
niestandardowa częstotliwość7:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 7:00 - 11:30 Sala 0.52, budynek nr TZ
Łukasz Skoczylas
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45 Sala 0.51, budynek nr TZ

Czwartek

Jacek Słupski
niestandardowa częstotliwość13:30 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:00 Sala 1.104, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)