Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych [T.F5.EL11.SI.TTZTX.T] Semestr zimowy 2020/2021

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
7:15, gr.4
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.77 bud.TZ), Magdalena Krystyjan
7:15, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.77 bud.TZ), Dorota Gumul
7:30, gr.1
Wykład (sala nieznana), Dorota Gumul
7:45, gr.8
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.77 bud.TZ), Stanisław Kowalski
7:45, gr.7
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.77 bud.TZ), Stanisław Kowalski
8:00
9:00
10:00
11:00
12:0012:00, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.77 bud.TZ), Anna Dobosz-Kobędza
12:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.77 bud.TZ), Anna Dobosz-Kobędza
13:00
14:00
15:00
16:00
16:30, gr.6
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.77 bud.TZ), Anna Dobosz-Kobędza
16:30, gr.5
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.77 bud.TZ), Wiktor Berski
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)