Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności [T.F5.3EL1.SI.TTZCZ.T] Semestr zimowy 2023/2024

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Tomasz Dera, Katarzyna Petka-Poniatowska, Magdalena Surma, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość14:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 14:30 - 16:45 Sala 0.111, budynek nr TZ
Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska, Magdalena Surma, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość17:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 19:15 Sala 0.111, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)