Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCZ.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr zimowy 2022/2023 - Semestr zimowy 2021/2022

Wybrany podział planu:    
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2022-01-24 - 2022-01-30  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:0015:00, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Kinga Topolska, Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Katarzyna Petka-Poniatowska
16:00
17:00
17:30, gr.1
Wykład (0.111), Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
18:00
19:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.1.0-4 (2023-02-27)