Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności [T.F5.3EL1.SI.TTZCZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 17:15 Sala 0.111, budynek nr TZ
Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
17:30 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 17:30 - 19:45 Sala 0.111, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)