Plan zajęć przedmiotu Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności [T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T] Semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćWtorek
Ewa Cieślik, Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Czwartek
Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności