Plan zajęć przedmiotu Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności [T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T] Semestr zimowy 2019/2020
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Ewa Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
13:00
Wykład, grupa 1
każda środa, 13:00 - 15:15
Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Czwartek
Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćIwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćIwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności