Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2019/2020

Wybrany podział planu:    
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2020-01-13 - 2020-01-19  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Kinga Topolska, Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Katarzyna Petka-Poniatowska
9:00
10:00
10:15, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska
11:00
12:00
12:15, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Kinga Topolska, Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Katarzyna Petka-Poniatowska
13:0013:00, gr.1
Wykład (s.Wykładowa II), Kinga Topolska, Ewa Cieślik, Anna Sadowska-Rociek
14:00
15:00
16:00
16:45, gr.4
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Kinga Topolska, Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Katarzyna Petka-Poniatowska
17:00
18:00
19:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.1.0-4 (2023-02-27)