Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności [T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T] Semestr zimowy 2019/2020

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Ewa Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
13:00 Wykład, grupa 1 każda środa, 13:00 - 15:15 Sala Wykładowa II, budynek nr TZ

Czwartek

Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15 Sala 0.111, budynek nr TZ
Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość10:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:15 - 12:30 Sala 0.111, budynek nr TZ
Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość16:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 19:00 Sala 0.111, budynek nr TZ

Piątek

Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość12:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 14:30 Sala 0.111, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-7 (2024-02-19)