Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności [T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T] Semestr zimowy 2019/2020

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, gr.3
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
9:00
10:00
10:15, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
11:00
12:00
12:15, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
13:0013:00, gr.1
Wykład (s.Wykładowa II), Ewa Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
14:00
15:00
16:00
16:45, gr.4
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.111), Iwona Cieślik, Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
17:00
18:00
19:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)