Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych [T.F5.1EL1.SI.TTZCX.T] Semestr zimowy 2017/2018

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Krzysztof Buksa
niestandardowa częstotliwość8:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:15 - 11:15 Sala 0.73, budynek nr TZ
Krzysztof Buksa
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:00 Sala 0.73, budynek nr TZ

Wtorek

Krzysztof Buksa
niestandardowa częstotliwość12:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 15:15 Sala 0.73, budynek nr TZ

Środa

Bohdan Achrem-Achremowicz
niestandardowa częstotliwość9:05 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 9:05 - 10:50 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)