Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta [T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T] Semestr letni 2023/2024

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Radosława Skoczeń-Słupska
16:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy poniedziałek, 16:45 - 19:00 Sala 0.29, budynek nr TZ

Wtorek

Tomasz Dera, Adam Florkiewicz
8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5 każdy wtorek, 8:00 - 10:15 Sala 0.29, budynek nr TZ
Tomasz Dera
10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy wtorek, 10:30 - 12:45 Sala 0.29, budynek nr TZ
Tomasz Dera
13:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 każdy wtorek, 13:00 - 15:15 Sala 0.29, budynek nr TZ
Tomasz Dera, Gabriela Zięć
15:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każdy wtorek, 15:30 - 17:45 Sala 0.29, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Adam Florkiewicz
8:00 Wykład, grupa 1 każdy czwartek, 8:00 - 9:45 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)