Plan zajęć przedmiotu Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta [T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T] Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2023/2024
- Semestr letni 2022/2023
- Semestr letni 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Radosława Skoczeń-Słupska
16:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy poniedziałek, 16:45 - 19:00
Sala 0.29, budynek nr TZ
Wtorek
Tomasz Dera, Adam Florkiewicz
8:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5
każdy wtorek, 8:00 - 10:15
Sala 0.29, budynek nr TZ
Tomasz Dera
10:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy wtorek, 10:30 - 12:45
Sala 0.29, budynek nr TZ
Tomasz Dera
13:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4
każdy wtorek, 13:00 - 15:15
Sala 0.29, budynek nr TZ
Tomasz Dera, Gabriela Zięć
15:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każdy wtorek, 15:30 - 17:45
Sala 0.29, budynek nr TZ
Środa
Czwartek
Adam Florkiewicz
8:00
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 8:00 - 9:45
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności