Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta [T.F4.EL91.SI.TTDDZ.T] Semestr letni 2022/2023

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Katarzyna Petka, Gabriela Zięć
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:30 Sala 1.82, budynek nr TZ

Czwartek

Adam Florkiewicz
niestandardowa częstotliwość8:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:45 Sala 1.35, budynek nr TZ
Katarzyna Petka, Gabriela Zięć
14:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 każdy czwartek, 14:00 - 16:30 Sala 1.82, budynek nr TZ

Piątek

Katarzyna Petka, Magdalena Surma, Gabriela Zięć
8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 każdy piątek, 8:00 - 10:30 Sala 1.82, budynek nr TZ
Katarzyna Petka, Gabriela Zięć
13:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 każdy piątek, 13:30 - 16:00 Sala 1.82, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)