Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego [T.F4.EL11.SI.TJBJY.T] Semestr letni 2019/2020

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Dorota Gumul, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwość8:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:15 - 12:00 Sala 0.77, budynek nr TZ
Dorota Gumul, Jarosław Korus, Dorota Litwinek, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwość12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45 Sala 0.77, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Dorota Gumul, Dorota Litwinek
7:30 Wykład, grupa 1 każdy piątek, 7:30 - 9:45 Sala 0.72, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)