Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 3: Mikrobiologia browarnicza [T.F4.3EL2.SI.TBSBZ.T] Semestr letni 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Paweł Satora, Magdalena Skotniczny
niestandardowa częstotliwość11:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 11:00 - 14:45 Sala 1.138, budynek nr TZ
Paweł Satora, Magdalena Skotniczny
niestandardowa częstotliwość13:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 17:00 Sala zdalne, budynek nr TZ
Paweł Satora
niestandardowa częstotliwość13:15 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 15:30 Sala zdalne, budynek nr TZ
Paweł Satora, Magdalena Skotniczny
niestandardowa częstotliwość13:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 17:00 Sala zdalne, budynek nr TZ
Paweł Satora, Magdalena Skotniczny
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:45 Sala 1.138, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)