Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej [T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T] Semestr letni 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Stanisław Kowalski, Dorota Litwinek
niestandardowa częstotliwość13:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 17:00 Sala 0.73, budynek nr TZ
Stanisław Kowalski, Dorota Litwinek
niestandardowa częstotliwość17:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:15 - 21:00 Sala 0.73, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwość13:15 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 14:45 Sala zdalne, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)