Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 2: Podstawy technologii cukierniczej i ciastkarskiej [T.F4.2EL2.SI.TTZCZ.T] Semestr letni 2020/2021

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Anna Dobosz-Kobędza, Rafał Ziobro
niestandardowa częstotliwość13:45 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:45 - 15:30 Sala zdalne, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Stanisław Kowalski, Dorota Litwinek
jednokrotnie11:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 15:00 Sala 0.77, budynek nr TZ
Stanisław Kowalski, Dorota Litwinek
jednokrotnie15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 15:00 - 18:45 Sala 0.77, budynek nr TZ

Piątek

Stanisław Kowalski, Dorota Litwinek
niestandardowa częstotliwość11:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 15:00 Sala 0.77, budynek nr TZ
Stanisław Kowalski, Dorota Litwinek
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:45 Sala 0.77, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)