Plan zajęć przedmiotu Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych [T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T] Semestr letni 2018/2019
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Marek Gibiński
niestandardowa częstotliwośćGabriela Zięć
17:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy wtorek, 17:30 - 19:00
Sala 0.73, budynek nr TZ
Paulina Korpak, Rafał Ziobro
19:15
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy wtorek, 19:15 - 20:45
Sala 0.73, budynek nr TZ
Środa
Stanisław Kowalski
11:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4
każda środa, 11:45 - 13:15
Sala 0.73, budynek nr TZ
Wiktor Berski
13:15
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każda środa, 13:15 - 14:45
Sala 0.73, budynek nr TZ
Czwartek
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności