Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw specjalizacyjny III C: Fałszowanie żywności [T.F3.ES33.NM.TTZCZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Sobota

Dorota Najgebauer-Lejko
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 11:45 Sala 0.105, budynek nr TZ
Monika Wszołek
jednokrotnie11:15 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:15 - 14:15 Sala zdalne, budynek nr TZ

Niedziela

Monika Wszołek
jednokrotnie8:00 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 9:30 Sala zdalne, budynek nr TZ
Monika Wszołek
jednokrotnie8:00 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:00 Sala zdalne, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)