Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw specjalizacyjny 2 G: Surowce spożywcze w kosmetykach [T.F3.ES22.SM.TTZGZ.T] Semestr letni 2020/2021

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Urszula Goik
niestandardowa częstotliwość9:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:45 Sala 0.141, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Urszula Goik
jednokrotnie9:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 jednokrotnie, czwartek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 9:00 - 12:45 Sala 0.141, budynek nr TZ
Urszula Goik
niestandardowa częstotliwość10:30 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45 Sala zdalne, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)