Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw specjalizacyjny II A: Związki biologiczne czynne w żywności [T.F3.ES22.NM.TTZAZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Sobota

Robert Socha
jednokrotnie8:00 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 11:00 Sala zdalne, budynek nr TZ
Robert Socha
jednokrotnie14:30 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:30 - 17:30 Sala zdalne, budynek nr TZ

Niedziela

Robert Socha
jednokrotnie9:45 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 9:45 - 11:15 Sala zdalne, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)