Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności [T.F3.ES21.SM.TTZTC.T] Semestr letni 2019/2020

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwość11:45 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 11:45 - 14:00 Sala 0.129, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
niestandardowa częstotliwość12:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:00 - 15:45 Sala 0.136, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)