Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw specjalizacyjny 2 F: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZFZ.T
Plan zajęć - Semestr letni 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny: Semestr letni 2021/2022 - Semestr letni 2020/2021

Wybrany podział planu:     
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
9:45, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.135), Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
10:00
11:00
12:0012:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Wykład (0.129), Joanna Banaś, Iwona Tesarowicz, Magdalena Witek
13:00
14:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności