Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw specjalizacyjny II A: Związki bioaktywne w żywności – korzyści i zagrożenia [T.F3.ES21.NM.TTZAZ.T] Semestr zimowy 2024/2025

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Sobota

Niedziela

Robert Socha
jednokrotnie8:00 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 10:15 Sala zdalne, budynek nr TZ
Robert Socha
jednokrotnie10:30 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 13:30 Sala zdalne, budynek nr TZ
Robert Socha
jednokrotnie12:00 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:00 - 14:15 Sala zdalne, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)