Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw [T.F3.EL62.SI.TTDDZ.T] Semestr zimowy 2024/2025

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Łukasz Skoczylas
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15 Sala 0.51, budynek nr TZ
Łukasz Skoczylas
niestandardowa częstotliwość10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45 Sala 0.51, budynek nr TZ
Anna Korus
niestandardowa częstotliwość13:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 15:15 Sala 0.51, budynek nr TZ

Środa

Emilia Bernaś
niestandardowa częstotliwość15:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 15:15 - 17:30 Sala 0.51, budynek nr TZ
Łukasz Skoczylas
niestandardowa częstotliwość17:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 6 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 17:45 - 20:00 Sala 0.51, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Jacek Słupski
niestandardowa częstotliwość8:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:45 Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Jacek Słupski
niestandardowa częstotliwość8:15 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:15 - 9:45 Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Łukasz Skoczylas
niestandardowa częstotliwość10:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:00 Sala 0.51, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)