Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym [T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T] Semestr letni 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
10:00
11:0011:00, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Wykład (s.zdalne), Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Magdalena Surma
11:30, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.82), Iwona Cieślik, Dorota Litwinek, Barbara Mickowska
12:00
13:00
14:0014:00, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.82), Iwona Cieślik, Dorota Litwinek, Barbara Mickowska
15:00
16:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)