Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 4: Zabezpieczenie trwałości żywności [T.F3.4ELb.SM.TTDXZ.T] Semestr letni 2021/2022

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Ireneusz Maciejaszek
niestandardowa częstotliwość8:30 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 8:30 - 10:45 Sala zdalne, budynek nr TZ

Wtorek

Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość10:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 14:30 Sala 0.135, budynek nr TZ
Jagoda Majcherczyk, Magdalena Michalczyk
niestandardowa częstotliwość14:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 14:45 - 18:45 Sala 0.135, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)