Plan zajęć przedmiotu Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym [T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T] Semestr zimowy 2022/2023
- Semestr zimowy 2022/2023
- Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Sobota
Dorota Litwinek, Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska, Gabriela Zięć
niestandardowa częstotliwośćDorota Litwinek, Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska, Gabriela Zięć
niestandardowa częstotliwośćDorota Litwinek, Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska, Gabriela Zięć
jednokrotnieDorota Litwinek, Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska, Gabriela Zięć
jednokrotnieDorota Litwinek, Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska, Gabriela Zięć
niestandardowa częstotliwośćDorota Litwinek, Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska, Gabriela Zięć
niestandardowa częstotliwośćDorota Litwinek, Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska, Gabriela Zięć
jednokrotnieDorota Litwinek, Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska, Gabriela Zięć
jednokrotnieAnna Sadowska-Rociek, Magdalena Surma, Gabriela Zięć
niestandardowa częstotliwośćNiedziela
Anna Sadowska-Rociek, Magdalena Surma, Gabriela Zięć
jednokrotnieAnna Sadowska-Rociek, Magdalena Surma, Gabriela Zięć
niestandardowa częstotliwośćAnna Sadowska-Rociek, Magdalena Surma, Gabriela Zięć
jednokrotnieAnna Sadowska-Rociek, Magdalena Surma, Gabriela Zięć
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności