Plan zajęć przedmiotu Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym [T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T] Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2022/2023
- Semestr zimowy 2021/2022
- Semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Magdalena Surma
jednokrotnieIwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Magdalena Surma
jednokrotnieIwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Magdalena Surma
niestandardowa częstotliwośćIwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Magdalena Surma
niestandardowa częstotliwośćSobota
Iwona Cieślik, Dorota Litwinek, Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska
niestandardowa częstotliwośćIwona Cieślik, Dorota Litwinek, Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska
niestandardowa częstotliwośćIwona Cieślik, Dorota Litwinek, Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska
jednokrotnieIwona Cieślik, Dorota Litwinek, Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska
niestandardowa częstotliwośćIwona Cieślik, Dorota Litwinek, Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska
niestandardowa częstotliwośćNiedziela
Iwona Cieślik, Dorota Litwinek, Barbara Mickowska, Katarzyna Petka-Poniatowska
jednokrotnieWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności