Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 2 (z zakresu dietetyki): Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego [T.F3.2ELd.NM.TTDXZ.T] Semestr zimowy 2022/2023

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątekSobotaNiedziela
7:00
8:00
9:00
9:30, gr.2
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Dorota Najgebauer-Lejko, Maria Walczycka
9:30, gr.1
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Dorota Najgebauer-Lejko, Maria Walczycka
10:00
11:00
11:15, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (0.91), Dorota Najgebauer-Lejko, Maria Walczycka, Marzena Zając
12:00
13:00
13:30, gr.2
/jednokrotnie/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Dorota Najgebauer-Lejko, Maria Walczycka
13:30, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (0.108), Dorota Najgebauer-Lejko, Maria Walczycka
13:45, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Wykład (0.91), Dorota Najgebauer-Lejko, Maria Walczycka, Marzena Zając
14:00
15:00
16:00
16:15, gr.1
/jednokrotnie/ Wykład (0.91), Dorota Najgebauer-Lejko, Maria Walczycka, Marzena Zając
17:00
18:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)