Plan zajęć przedmiotu Elektyw 2 (z zakresu dietetyki): Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego [T.F3.2ELd.NM.TTDXZ.T] Semestr zimowy 2022/2023
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Sobota
Dorota Najgebauer-Lejko, Maria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Maria Walczycka
jednokrotnieDorota Najgebauer-Lejko, Maria Walczycka
jednokrotnieDorota Najgebauer-Lejko, Maria Walczycka
niestandardowa częstotliwośćNiedziela
Dorota Najgebauer-Lejko, Maria Walczycka, Marzena Zając
jednokrotnieDorota Najgebauer-Lejko, Maria Walczycka, Marzena Zając
niestandardowa częstotliwośćDorota Najgebauer-Lejko, Maria Walczycka, Marzena Zając
jednokrotnieWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności