Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 2: Uzdatnianie wody w przemyśle spożywczym [T.F3.2EL2.SI.TTDDZ.T] Semestr zimowy 2024/2025

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Urszula Błaszczyk, Iwona Drożdż, Paweł Sroka
niestandardowa częstotliwość8:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 9:45 Sala Wykładowa II, budynek nr TZ
Urszula Błaszczyk, Iwona Drożdż, Paweł Sroka
niestandardowa częstotliwość8:15 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 8:15 - 9:45 Sala Wykładowa II, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)