Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie [T.F3.2EL1.SI.TBSBZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Aneta Pater
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:00 Sala 1.137, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]
Aneta Pater
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:00 Sala 1.137, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]
Cezary Góral, Aleksander Poreda
niestandardowa częstotliwość13:15 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 16:15 Sala 1.52, budynek: Wydział Technologii Żywności [TZ]

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

Aleja Mickiewicza 21, 31-120 Kraków tel: +48 12 662 44 44 https://urk.edu.pl kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.1.1.0 (2024-11-08)