Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie [T.F3.2EL1.SI.TBSBZ.T] Semestr zimowy 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Aneta Pater
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:00 Sala 1.137, budynek nr TZ
Aneta Pater
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:00 Sala 1.137, budynek nr TZ
Aneta Pater
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:00 Sala 1.137, budynek nr TZ

Czwartek

Aleksander Poreda
niestandardowa częstotliwość7:15 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 7:15 - 9:30

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)