Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Technologia specjalizacyjna III Z: Fermentation technology [T.F2a.T32.SM.TFTZZ.T] Semestr zimowy 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Aleksander Poreda, Paweł Satora
niestandardowa częstotliwość11:15 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 13:30

Wtorek

Środa

Czwartek

Magdalena Januszek, Paweł Satora, Marek Zdaniewicz
niestandardowa częstotliwość13:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 17:45 Sala 1.137, budynek nr TZ

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)