Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw specjalizacyjny III: Tradycyjne fermentacje Afryki i Dalekiego Wschodu [T.F2.ES32.SM.TTZTN.T] Semestr zimowy 2019/2020

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Anna Starzyńska-Janiszewska, Bożena Stodolak
niestandardowa częstotliwość11:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 11:00 - 13:15 Sala 1.124, budynek nr TZ
Anna Starzyńska-Janiszewska, Bożena Stodolak
niestandardowa częstotliwość13:30 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:30 - 15:45 Sala 1.136, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)