Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw specjalizacyjny 3 R: Analiza sensoryczna w kontroli jakości żywności [T.F2.ES32.SM.TTZRZ.T] Semestr zimowy 2022/2023

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Paulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 12:00 Sala 1.71, budynek nr TZ

Środa

Paulina Pająk, Izabela Przetaczek-Rożnowska, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwość10:45 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 10:45 - 13:00 Sala 1.26, budynek nr TZ

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)