Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw specjalizacyjny 3 R: Analiza sensoryczna w kontroli jakości żywności [T.F2.ES32.SM.TTZRZ.T] Semestr zimowy 2021/2022

Zmień cykl dydaktyczny Wybierz cykl dydaktyczny

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
8:15, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Ćwiczenia laboratoryjne (1.71), Małgorzata Bączkowicz
9:00
10:00
10:15, gr.1
/niestandardowa częstotliwość/ Wykład (1.26), Małgorzata Bączkowicz
11:00
12:00
13:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)