Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw specjalizacyjny 3 E: Bakterie i grzyby strzępkowe w tradycyjnych fermentacjach w podłożu stałym T.F2.ES31.SM.TTZEZ.T
Plan zajęć - Semestr zimowy 2021/2022

Wybrany podział planu:    
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2021-11-08 - 2021-11-14  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
10:00
11:0011:00, gr.1
Wykład (1.124), Anna Starzyńska-Janiszewska, Bożena Stodolak
12:00
13:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-1 (2023-09-06)