Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw specjalizacyjny II: Termiczne przemiany węglowodanów i ich wpływ na jakość produktów spożywczych [T.F2.ES21.SM.TJBJW.T] Semestr zimowy 2017/2018

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Stanisław Kowalski, Marcin Łukasiewicz
niestandardowa częstotliwość14:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 17:45 Sala 0.73, budynek nr TZ
Stanisław Kowalski, Marcin Łukasiewicz
niestandardowa częstotliwość14:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 17:45 Sala 0.73, budynek nr TZ

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)