Plan zajęć przedmiotu Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych w zakładach żywienia zbiorowego typu zamkniętego [T.F2.EK33.NM.TTDXZ.T] Semestr letni 2022/2023
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Środa
Czwartek
Piątek
Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćAgnieszka Filipiak-Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
jednokrotnieAgnieszka Filipiak-Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćSobota
Tomasz Dera, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
jednokrotnieAnna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćTomasz Dera, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćAgnieszka Filipiak-Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
jednokrotnieNiedziela
Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćTomasz Dera, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćAnna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
jednokrotnieTomasz Dera, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
jednokrotnieWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności