Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych w zakładach żywienia zbiorowego typu zamkniętego [T.F2.EK33.NM.TTDXZ.T] Semestr letni 2022/2023

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość15:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 17:15 Sala zdalne, budynek nr TZ
Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
jednokrotnie18:15 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:15 - 20:30 Sala zdalne, budynek nr TZ
Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość18:15 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 18:15 - 21:15 Sala zdalne, budynek nr TZ

Sobota

Tomasz Dera, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
jednokrotnie8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:00 - 13:15 Sala 1.82, budynek nr TZ
Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość10:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 15:15 Sala 1.82, budynek nr TZ
Tomasz Dera, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość10:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 15:15 Sala 1.82, budynek nr TZ
Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
jednokrotnie11:30 Wykład, grupa 1 jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 11:30 - 14:30 Sala zdalne, budynek nr TZ

Niedziela

Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:15 Sala 1.82, budynek nr TZ
Tomasz Dera, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość8:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:15 Sala 1.82, budynek nr TZ
Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
jednokrotnie8:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:15 - 13:30 Sala 1.82, budynek nr TZ
Tomasz Dera, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
jednokrotnie8:15 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:15 - 13:30 Sala 1.82, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)