Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T
Plan zajęć - Semestr letni 2021/2022

Wybrany podział planu:     
wcześniej Wyświetlany tydzień: 2022-05-02 - 2022-05-08  później
Ustawienia planu:pokaż wersję obrazkową | drukuj plan 
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątekSobotaNiedziela
7:00
8:008:00, gr.3
Ćwiczenia laboratoryjne (1.82), Radosława Skoczeń-Słupska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska, Katarzyna Petka-Poniatowska
9:00
10:00
10:30, gr.2
Ćwiczenia laboratoryjne (1.82), Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Katarzyna Petka-Poniatowska
11:00
12:00
13:00
13:45, gr.1
Ćwiczenia laboratoryjne (1.82), Kinga Topolska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Katarzyna Petka-Poniatowska
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku:
Wydział Technologii Żywności