Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych [T.F2.EK31.SM.TTDXZ.T] Semestr zimowy 2020/2021

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Adam Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość17:30 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 17:30 - 19:00

Wtorek

Środa

Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość13:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:45 - 17:30 Sala 1.82, budynek nr TZ

Czwartek

Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość13:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:45 Sala 1.82, budynek nr TZ

Piątek

Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwość15:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 15:00 - 18:45 Sala 1.82, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)