Plan zajęć przedmiotu Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych [T.F2.EK31.SM.TTDXZ.T] Semestr zimowy 2020/2021
Ustawienia planu
Poniedziałek
Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Adam Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćWtorek
Środa
Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności