Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw kierunkowy III: Nowoczesne techniki wykrywania zafałszowań żywności [T.F2.EK31.SM.TJBJY.T] Semestr zimowy 2018/2019

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Środa

Czwartek

Piątek

Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz
niestandardowa częstotliwość10:30 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45 Sala 0.129, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz
niestandardowa częstotliwość13:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:45 Sala 0.138, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Jagoda Majcherczyk, Iwona Tesarowicz
niestandardowa częstotliwość13:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 16:45 Sala 0.138, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)