Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw kierunkowy I: Substancje dodatkowe w żywności [T.F2.EK1b.SM.TTZXX.T] Semestr zimowy 2017/2018

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Teresa Fortuna, Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwość17:00 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 18:30 Sala 1.41, budynek nr TZ

Wtorek

Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwość17:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 20:45 Sala 1.71, budynek nr TZ
Joanna Sobolewska-Zielińska
niestandardowa częstotliwość17:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 17:00 - 20:45 Sala 1.71, budynek nr TZ

Środa

Czwartek

Piątek

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)