Plan zajęć przedmiotu Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego [T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T] Semestr letni 2016/2017
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Maja Grabacka
niestandardowa częstotliwośćMaja Grabacka
niestandardowa częstotliwośćMaja Grabacka
niestandardowa częstotliwośćŚroda
Łukasz Byczyński
niestandardowa częstotliwośćKrzysztof Żyła
niestandardowa częstotliwośćŁukasz Byczyński
niestandardowa częstotliwośćCzwartek
Bożena Stodolak
niestandardowa częstotliwośćBożena Stodolak
niestandardowa częstotliwośćPiątek
Magdalena Mika, Bożena Stodolak
niestandardowa częstotliwośćŁukasz Byczyński
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Mika
niestandardowa częstotliwośćŁukasz Byczyński
niestandardowa częstotliwośćMagdalena Mika
niestandardowa częstotliwośćŁukasz Byczyński
niestandardowa częstotliwośćWszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności