Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć przedmiotu Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego [T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T] Semestr letni 2022/2023

Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

Poniedziałek

Wtorek

Anna Starzyńska-Janiszewska
niestandardowa częstotliwość13:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 7 wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 17:00 Sala 1.134, budynek nr TZ

Środa

Krzysztof Żyła
niestandardowa częstotliwość13:15 Wykład, grupa 1 wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 15:30 Sala Wykładowa I, budynek nr TZ

Czwartek

Anna Starzyńska-Janiszewska
niestandardowa częstotliwość8:45 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 8 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:45 - 12:45 Sala 1.134, budynek nr TZ
Anna Starzyńska-Janiszewska
niestandardowa częstotliwość13:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1 wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 17:00 Sala 1.134, budynek nr TZ

Piątek

Łukasz Byczyński
niestandardowa częstotliwość9:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 13:00 Sala 1.134, budynek nr TZ
Łukasz Byczyński
niestandardowa częstotliwość13:00 Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4 wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:00 - 17:00 Sala 1.134, budynek nr TZ

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0-1 (2024-04-02)