Plan zajęć przedmiotu Ogólna Technologia Żywności [T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX] Semestr letni 2012/2013
Ustawienia planu
Poniedziałek
Wtorek
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Magdalena Michalczyk, Krzysztof Surówka, Agnieszka Zawiślak
8:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 2
każdy wtorek, 8:30 - 11:30
Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Krzysztof Surówka, Agnieszka Zawiślak
8:30
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 1
każdy wtorek, 8:30 - 11:30
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Krzysztof Surówka, Agnieszka Zawiślak,
Sala 0.135, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak
11:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 4
każdy wtorek, 11:45 - 14:45
Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Magdalena Michalczyk, Krzysztof Surówka, Agnieszka Zawiślak
11:45
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 3
każdy wtorek, 11:45 - 14:45
Sala 0.135, budynek nr TZ
Środa
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak
8:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 6
każda środa, 8:00 - 11:00
Sala 0.136, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak
8:00
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 5
każda środa, 8:00 - 11:00
Sala 0.135, budynek nr TZ
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak
11:15
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa 7
każda środa, 11:15 - 14:15
Joanna Banaś, Ewa Hajduk, Ireneusz Maciejaszek, Ryszard Macura, Magdalena Michalczyk, Agnieszka Zawiślak,
Sala 0.135, budynek nr TZ
Czwartek
Ewa Hajduk, Krzysztof Surówka
9:45
Wykład, grupa 1
każdy czwartek, 9:45 - 11:15
Sala Wykładowa I, budynek nr TZ
Piątek
Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności